сряда, 18 януари 2017 г.

Make up Revolution London : Iconic 2 Palette Review

Здравейте, прекрасни ! 

Как сте ? 

Преди време направих поръчка от enzo.bg и описах продуктите в отделен пост, но сега искам да ви споделя мнение за най- любимия ми продукт от поръчката - Палитрата от Make up Revolution Iconic 2. 

Не бях виждала цветовете от нито една палитра на живо, така че си я избрах единствено по снимки и не съжалявам, тъй като такава комбинация нямам. Бях виждала точно тази палитра в няколко блога, така че реших, че ще заложа на нея. 


Опаковката е стабилна и се затваря добре.Преживяла е няколко пътувания в куфар и е останала здрава. Капакът е прозрачен и се виждат всички цветове. Палитрата е без огледало, но това не го отбелязвам като минус. Палитрата съдържа апликатор с две гъбички. 



Има два матови цвята, няколко с блясък и всички останали с металически отенък. Цветовете са от кафяво- зелената гама, като има и черен, който доста често използвам в основата на миглите. Цветовете да много добре пигментирани и дори без база са доста наситени. Преливат се лесно и са подходящи и за ежедневни визии. Не се разпрашават, единствено двата матови много слабо. 






В заключение мога да кажа, че съм много доволна и мога да експериментирам. Цветовете не съм ги виждала в такава комбинация в други палитри, така че мисля, че няма да сбъркате, ако пробвате и ще си имате нещо ново :) . 
Цената й беше около 14 лв.

А вие имате ли я ? Или някоя друга палитра на тази марка ?

Очаквам коментарите ви ! 

Целувки, 
Зарра 

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Blogger news

Blogroll

Powered By Blogger

About

blogger dreamer looking for my right place in this world :)