четвъртък, 11 септември 2014 г.

Малката русалка / The little mermaid


Здравейте красавици ! Съжалявам, че се позабавих с този пост, но съм ви подготвила още няколко. Поради невъзможността да си качвам снимките директно на компютъра, което е дълга тема, малко закъснях. 

Hello , beauties ! I am sorry that I was a little late with this post, but I also have prepared other new stuff. I have a problem uploading my photos directly to the computer, but that is a long story, so that's why I was late. 
По същество: Реших да направя нещо по- екзотично, отново използвах сестра ми за модел :))). Не знаех какво точно ще се получи, но останах отново доволна от резултата и като го видях веднага ми напомни за едноименната героиня. 


Anyway: I decided to make something more exotic, of course my sister was once again my model. I didn't have an actual idea of what I wanted to make, but when I saw the result I automatically though of the Little Mermaid. 
 
За основа използвах любимият ми essence,  за който мисля да отделя и самостоятелен пост, дано го има скоро и в БГ. Придава много добър тен и прикрива малките несъвършенства. Продължавам с Golden rose  Teracotta 101.  Стигаме отново до очите, които са акцента. 

My foundation is once again essence, for which I think I will make another post. It makes really good colour of the face and looks natural. I countinue with Golden Rose ( a bulgarian brand) . And we are on the eyes again, which are the accent. 




Отбелязала съм с номера кои цветове и по какъв ред съм използвала. Златистото, което има блясък си беше основата. Във външният ъгъл на окото поставих синьото, което се превърна в зелено . Във вътрешния ъгъл сложих съвсеееем малко бяло *мда, знам, бяло е* . Завършвам отново с essence и блясъкът им за очи, който също не съм виждала у нас, но се надявам да се появи, за да има за всичкиииии :))).  За пред-финал слагам също доста любима спирала на essence - I love extreme. * препоръчвам с две ръце и две очи* . И за финал- отново essence,  не ме бийте имам и други марки :) , което представих като покупка от Мюнхен. Стига приказки, ето го и крайният резултат. 

I put a number on the colours I used. The golden one was the basis and has shimmer. On the outside corner I put the blue which turned green but was rpetty good and also has shimmer. In the inner corner i put some white. I put essence's shimmer for eyes just under the eyes. For pre-final of the make up I put essence's mascara- I love extreme, which is reaaaally good. And finally again essence, don't worry I have other brands too- essence's lipstick, which I showed with my brought stuff from Munich. Here is the result : 
 


Надявам се да ви хареса и очаквам ваши идеи и предложения в коментарите :) . Хубав последен ден от работната седмица :* 

I hope that you liked it and I am expecting your ideas and suggestions in the comments :). Enjoy the last day before the weekend :* 

Целувки,
 
Зара

Kisses,

Zarra

4 коментара:

  1. Добра идея, може би трябва малко да поработиш върху сливането на цветовете един в друг,изглеждат леко.. намацани.
    И хайлайтъра според мен е твърде много.
    Не го казвам с лоши чувства, просто съвет. :З

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря за коментара ! Аз като цяло трябва да доусъвършенствам сливането, не ми е сила. Хайлайтъра винаги ми се струва малко , явно затова съм попрекалила. Не се притеснявай, не съм перфектна и приемам критики и съвети :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хайлайтерът е много, много високо, трябва и да го прелееш малко. Освен това мисля, че в случая подходящ е руж в прасковен нюанс или дори по-розов, не бронзиращ продукт. На живо може да изглежда прекрасно, но на самата снимка не изглежда добре. Сенките ми е малко трудно да го коментирам, не ги виждам добре, но за да се подчертаят очите на снимката мисля, че малко тъмен, дори не черен молив в основата миглите ще подсили красотата на очите. За това избягвам да поствам гримове - това, което изглежда на живо свежо и нежно, на снимка винаги се получава недобре. Сестра ти е много чаровна :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мерси много за коментара и за съветите ! Опитах се максимално да направя добри снимки, но не ми се получи. Може би и гримът не е точно ,както си го представях. Мерси много пак :)

    ОтговорИзтриване

 

Blogger news

Blogroll

Powered By Blogger

About

blogger dreamer looking for my right place in this world :)