петък, 30 декември 2016 г.

“Prêt-à-Lumière” пудра хайлайтър : Ревю

Здравейте, прекрасни ! 

Имахме малко почивка от Коледните празници и дойде ред на Новогодишните. 

В духа на Новогодишните празници е и новата серия на Катрис, която е заредена навсякъде и въпреки това вече има продукти, които са изчерпани(много исках да си взема блестящата основа, но успях да я купя само за подарък). 


Чрез блестящите продукти ще заблестите в празничната нощ и определено няма да останете незабелязани. Стробингът е техника, която навлиза вече и в ежедневния грим и внася слънчице на лицето. Хайлайтърът се нанася в зоните, които искате да изпъкнат. Обикновено се нанася на върха на скулите, нослето, над горната устна и малко под долната. В зоната на устните дори се създава оптическа измама за по- големи устни. 


Катрис предлагат богата гама от продукти, които можете да използвате за озаряване. Всеки може да избере продукт, който му е удобен по форма, текстура и нанасяне. 


Аз получих като подарък пудрата-хайлайт в цвят 02. Златистите частици за многобройни, но не са натрапчиви на лицето, дори бих казала, че почти не се забелязват. Ако застанете на светло място, ефектът ще бъде по- забележим. 


Лекият цвят на самата пудра, позволява да се слее с тена на лицето и ружа и така се избягва неестествения вид. 

Според мен няма как да"предозирате" поради горните причини, но въпреки това, нанасяйте продукта само на определени зори, за да не се получи обратния ефект- лицето да блести прекалено много и да се създаде илюзия за мазна кожа. 

Тъй като продуктът е прахообразен, трябва да имате предвид, че се разпрашава. Имате богат избор на четки, с които можете да го нанасяте, та дори и с пръсти. 



С две думи- доволна съм и определено се радвам, че успях да изпробвам продукт от тази серия. Ако някой знае къде са останали основи- моля да сподели. 

Продуктът е подходящ и за начинаещи в тази техника. 

Вие пробвали ли сте продуктите от серията ? Имате ли любим ?
 

Весело посрещане на Новата година ! Блестете през цялата година

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Blogger news

Blogroll

Powered By Blogger

About

blogger dreamer looking for my right place in this world :)